Popis výrobku
Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských strání ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí,paprika a jako příloha je vařený brambor. Bez lepku!
Hlavní výhody jídla:
- hotové jídlo, jen ohřát
- bez konzervačních látek a barviv
- český produkt z výběrových surovin
- trvanlivost 2 roky při teplotě do 30°C
- hmotnost: 400g vydatného a velmi chutného jídla
Průměrné nutriční hodnoty 1 porce:
- energie: 1845 kJ = 22 % DDD
- bílkoviny: 34 g = 61 % DDD
- tuky: 15 g = 21 = DDD
- sacharidy: 42 g = 14% DDD
Návod na přípravu:
Jídlo lze ohřívat buď ve vodní lázni po dobu 8–10 minut, nebo vyklopit na pánev a prohřát cca 3 minuty. Jídlo není dehydrované a proto se nepřidává žádná voda.
Složení:
hovězí maso přední (30%), brambory, cibule, mouka bezlepková, slunečnicový olej, rajský protlak (rajčata, sůl, cukr), česnek, sůl, paprika, pepř.
Alergeny: bez alergenů